Pikkupalatsi - edustavat yritysjuhlat 

Pikkupalatsi on kaikkina vuodenaikoina yksi Tampereen edustavimmista juhlatiloista tyylikkäille yritys- ja yhteisöjuhlille, on sitten kyse tärkestä illallisesta, vuosipäivästä, läksiäisistä tai vaikka riemukkaista pikkujouluista. Juhla voidaan toteuttaa myös päiväkokouksen jatkoksi. Myös aamukahvitilaisuus Pikkupalatsilla huokuttelee asiakkaita tilaisuuteenne. 

Yrityksen on mahdollista tuoda tarjottavat alkoholijuomat Pikkupalatsille. Meillä voit valita tarjoilut yhteistyössämme toimivista Tampereen johtavista neljästä juhlapalvelusta tai valita perinteinen pitopalvelu tilaisuutesi luonteen mukaisesti, ks. juhlapalvelut. 

Juhlakerroksessa käytettävissänne kaunis ja hienosointinen flyygeli. Pikkupalatsin juhlakerroksen ja uima-allaskerroksen esittely tai vaihtoehtoisesti Taide- ja antiikkikodin eli ylimmän kerroksen eli upean entisen yksityiskodin esittely tuo sisältöä juhlan ohjelmaan, lisätietoja tästä. Myyntipalvelumme voi suositella myös Pikkupalatsilla esiintymään tottuneita esiintyjiä.  

Suosittua on myös yhdistää yritysjuhlaan illanvietto Pikkupalatsin kellarikerroksen lasimosaiikkiteoksen ympäröimällä, edustustason sauna- ja allasosastolla biljardihuoneineen. 

UUTUUS: Pienemmät kokoukset tai yritysjuhlat on mahdollista viettää osin tai kokonaan Pikkupalatsin ylimmässä kerroksessa valoisassa ja upeassa Taide- ja antiikkikodissa eli entisessä yksityiskodissa kauniin taiteen ja antiikin ympäröimänä. Kysy myös Taide- ja antiikkiaamukahveja asiakkaillesi. Sopiva tila myös pienten vastaanottojen järjestämiseen. 

Parhaimpaan lopputulokseen päästään, jos joku teistä ehtisi käymään pikaisesti paikalla tutustumassa, mitkä Pikkupalatsin kolmesta eri kerroksesta sopivat täydellisesti suunnittelemaanne yritysjuhlaan. Yhteydenotot ja tilatarjoukset myyntipalvelustamme: info@pikkupalatsi.fi tai p0400-392328 tai yhteydenottolomake.

Lisätietoja yritysjuhlan järjestämisestä Pikkupalatsilla:

 • juhlakerros: max 100 hlöä (cocktail-tilaisuuksissa max 135 hlöä), Taide- ja antiikkikoti: max 14 ruokailijaa, max 25-35 seisten.
 • juhlakerros klo 8-23 (lisätunti klo 23-24 erilliskorvauksella), Taide- ja antiikkikoti klo 8-22.
 • käytössänne kaikki viisi upeaa salia sekä aulatilat (n. 270 m2)
 • ks. juhlakerroksen pöytäkartta linkistä
 • tilavarauksen varmistuttua pyydä tarjous tarjoiluista yhteistyössämme toimivilta Tampereen johtavilta juhlapalveluilta (menut, pöytäliinat, lautasliinat jne. sekä tarjoilijan palkkiot) 
 • mahdollisuus tuoda omat alkoholijuomat, jotka valitsemasi juhlapalvelun henkilökunta asettaa tarjolle tai tarjoilee. 
 • UUTTA: mikäli valitset ruokatarjoiluihin yhteistyökumppaneistamme joko Ponteva Cateringin tai Arto Rastas Cateringin, voit valita myös alkoholin anniskeltuna (sovittava etukäteen, koska edellyttää nk. catering-ilmoituksen tekemistä viranomaisille)
 • nykyaikainen esitystekniikka (dataprojektori, iso valkokangas, äänentoisto sekä Wifi)
 • koristeita ei juuri tarvita, mutta kukat juhlistavat tilan. Yrityksille yhteistyökukkakaupastamme Ainanlinnan kukka erityisalennus. 
 • tanssi mahdollista vuokraamalla tanssimatto
 • juhlakerroksen tilavuokra yritysjuhliin riippuu ajankohdasta ja väkimäärästä: alkaen 390 € + siivouskorvaus 100 € - 1190 € + siivouskorvaus 170 €. Alkaen hinta on arkipäivän ma-to kokoushinta max 4 tuntia. Korkein tilavuokra on perjantain tilaisuus max 100 hlöä. Pyydä tarjous yhteydenottolomakkeella tai info@pikkupalatsi.fi tai soita p. 0400 392 328 
 • Hinta sisältää oikeuden käyttää Pikkupalatsilla olevia kauniita astiastoja ja lasistoja.
 • Lisähinnasta rajoitetusti mahdollisuus Pikkupalatsin tai Taide- ja antiikkikodin esittelyyn, myös englanniksi tai saksaksi
 • Ota yhteyttä myyntiimme yhteydenottolomakkeella tai info@pikkupalatsi.fi tai soita p. 0400 392 328 
Kuvat: Greta Olkkonen/Pikkupalatsi Oy, Jari Kivelä/Pixoi Oy, Janne Rantanen, Studio Jorma Rajamäki