Pikkupalatsi - edustavat yritystilaisuudet 

Monen asiakkaamme mielestä Pikkupalatsi on ympäri vuoden Tampereen edustavin ja tunnelmallisin yritysjuhlatila. 

Pikkupalatsilla pidät tyylikkäät yritys- ja yhteisöjuhlat oli sitten kyse asiakasillallisista, vuosipäivästä, palkitsemisesta tai projektin päättymisestä, läksiäisistä tai vaikka riemukkaista pikkujouluista. Juhla tai illallinen voidaan toteuttaa myös päiväkokouksen jatkoksi. Myös aamukahvitilaisuus Pikkupalatsilla huokuttelee asiakkaita tilaisuuteenne. Huomaathan, ettei muita asiakkaita ole koskaan varaamassasi kerroksessa eli yksityisyys ja luottamuksellisuus on taattu.

Meillä voit valita tilaisuuden luonteen mukaisesti ruokatarjoilut yhdestä yhteistyössämme toimivasta neljästä Tampereen johtavasta juhlapalvelusta tai valita perinteisempi pitopalvelu, ks. juhlapalvelut. 

Pikkupalatsille voi tuoda omat alkoholijuomat. UUTTA: Meillä on nyt myös mahdollista valita alkoholijuomat anniskeltuina, jolloin juhlapalveluna toimii Arto Rastas CateringPonteva Catering tai 4Catering.

Juhlakerroksessa käytettävissänne kaunis ja hienosointinen flyygeli. Pikkupalatsin juhlakerroksen ja uima-allaskerroksen esittely tai vaihtoehtoisesti Taide- ja antiikkikodin eli upean entisen yksityiskodin esittely tuo sisältöä juhlan ohjelmaan, lisätietoja tästä. Myyntipalvelumme voi suositella myös Pikkupalatsilla esiintymään tottuneita esiintyjiä.  

Yhdistä yritysjuhlaan tai kokoukseen elämyksellinen illanvietto Pikkupalatsin kellarikerroksen lasimosaiikkiteoksen ympäröimällä, vip-tason sauna- ja allasosastolla historiallisine biljardihuoneineen. Myös ulkomaiset vieraat arvostavat tilaisuutta saunoa upeasti maailman saunapääkaupungissa eli Tampereella.

Pienemmät kokoukset tai yritysjuhlat on mahdollista viettää taiteen ja antiikin ympäröimänä Pikkupalatsin ylimmän kerroksen valoisassa ja upeassa Taide- ja antiikkikodissa. Sopii myös pienten vastaanottojen järjestämiseen. 

Parhaimpaan lopputulokseen päästään, jos ehdit käydä pikaisesti paikalla tutustumassa, mitkä Pikkupalatsin kolmesta eri kerroksesta sopivat suunnittelemaanne yritystilaisuuteen. Yhteydenotot ja tilatarjoukset myyntipalvelustamme: info@pikkupalatsi.fi tai p0400-392328 tai yhteydenottolomake. Myyntipalvelumme räätälöi tarjouksen teille sopivista tiloista ja odottaa yhteydenottoasi!

Kiirehdi, sillä Pikkupalatsi suljetaan juhlatilana 1.4.2019 julkisivuremontin vuoksi eikä jatkokäytöstä ole tässä vaiheessa tietoa. 

Lisätietoja yritysjuhlan järjestämisestä Pikkupalatsilla:

 • juhlakerros: max 100 hlöä (cocktail-tilaisuuksissa max 135 hlöä), Taide- ja antiikkikoti: max 14 ruokailijaa, max 25-35 seisten.
 • juhlakerros klo 8-23 (lisätunti klo 23-24 erilliskorvauksella), Taide- ja antiikkikoti klo 8-22.
 • juhlakerroksessa käytössänne kaikki viisi upeaa salia sekä aulatilat (n. 270 m2)
 • ks. juhlakerroksen pöytäkartta linkistä
 • alustavan tilavarauksen varmistuttua pyydä tarjous tarjoiluista yhteistyössämme toimivilta Tampereen johtavilta juhlapalveluilta (menut, pöytäliinat, lautasliinat jne. sekä tarjoilijan palkkiot) 
 • mahdollisuus tuoda omat alkoholijuomat, jotka valitsemasi juhlapalvelun henkilökunta asettaa tarjolle tai tarjoilee. 
 • UUTTA: mikäli valitset ruokatarjoiluihin yhteistyökumppaneistamme joko Ponteva CateringinArto Rastas Cateringin tai 4Cateringin voit valita myös alkoholin anniskeltuna (sovittava etukäteen, koska edellyttää nk. catering-ilmoituksen tekemistä viranomaisille)
 • nykyaikainen esitystekniikka juhlakerroksessa (dataprojektori, iso valkokangas, äänentoisto sekä Wifi), muissa kerroksissa tv-näyttö
 • koristeita ei juuri tarvita, mutta kukat juhlistavat tilan. Yrityksille yhteistyökukkakaupastamme Ainanlinnan kukka erityisalennus. 
 • tanssi mahdollista vuokraamalla tanssimatto
 • juhlakerroksen tilavuokra yritysjuhliin riippuu ajankohdasta ja väkimäärästä: alkaen 390 € + siivouskorvaus 100 € - 1190 € + siivouskorvaus 170 €. Alkaen hinta on arkipäivän ma-to kokoushinta max 4 tuntia. Korkein tilavuokra on perjantain tilaisuus max 100 hlöä. Pyydä tarjous yhteydenottolomakkeella tai info@pikkupalatsi.fi tai soita p. 0400 392 328 
 • Hinta sisältää oikeuden käyttää Pikkupalatsilla olevia kauniita astiastoja ja lasistoja.
 • Lisähinnasta rajoitetusti mahdollisuus Pikkupalatsin tai Taide- ja antiikkikodin esittelyyn, myös englanniksi tai saksaksi
 • Ota yhteyttä myyntiimme yhteydenottolomakkeella tai info@pikkupalatsi.fi tai soita p. 0400 392 328 ja kysy lisää!
Kuvat: Greta Olkkonen/Pikkupalatsi Oy, Jari Kivelä/Pixoi Oy, Janne Rantanen, Studio Jorma Rajamäki