Juhlavat ristiäiset tai nimiäiset Pikkupalatsilla Tampereella

Pienen lapsen syntymän juhlimiseen Pikkupalatsi on huippuvalinta: nimiäiset tai ristiäiset sujuvat vaivatta, kun kaikki voivat keskittyä pienokaisen juhlimiseen eikä tarvitse stressata leipomisesta, siivoamisesta tai tarjoilusta. Ja Pikkupalatsi on kaunis niin kesällä kuin talvella. 

Kaste- tai nimiäistoimitus voidaan pitää Pikkupalatsin juhlavassa ruokasalissa, josta löytyy myös kaunisääninen flyygeli musiikkia varten. Toinen vaihtoehto pieneen juhlaan on toimituksen pitäminen ihanan valoisassa Sinisessä salissa. Kahvipöytä voidaan kattaa muuhun juhlakerroksen viihtyisään saliin. 

Kastejuhlaa varten Pikkupalatsilla on valmis kastemalja tai voit käyttää omaa kastemaljaa. Yhteistyökumppanimme juhlapalveluyritys hoitaa pöydän koreaksi valintanne mukaan ruoka- ja/tai kahvitarjoiluna. Juhlapalvelun henkilökunta valmistelee tilan haluamallanne tavalla ja on paikalla koko tilaisuutenne ajan varmistamassa tilaisuuden onnistumista. Päivänsankaria varten inva wc:ssä on hoitopöytä, joten käytännölliset asiatkin sujuvat.

Tule katsomaan, miten tilat sopisivat kastejuhlaanne tai nimiäisjuhlaanne ja pyydä tilatarjous: yhteydenottolomake,  info@pikkupalatsi.fi tai 0400 392 328 Huom! Pikkupalatsin ulkokuori ehostetaan ja talo suljetaan 31.3.2019, joten tilat varattavissa vain siihen saakka. 

tarkempia tietoja ristiäisten tai nimiäisten järjestämisestä Pikkupalatsin juhlakerroksessa:

 • Juhlakerrokseen mahtuu max 100 hlöä, mutta tilat ovat viihtyisät pienemmissäkin juhlissa.

 • Ristiäisissä käytössänne 4-5 upeaa salia (n. 270 m2).

 • Tutustu halutessasi jo etukäteen tiloihin, erityisesti juhlakerroksen pöytäkartta avautuu linkistä.

 • Tilavarauksen varmistuttua pyydä tarjous tarjoiluista yhteistyössämme toimivilta juhlapalveluilta (menut, pöytäliinat, lautasliinat jne. sekä tarjoilijan palkkiot, meillä ei voi pitää juhlia ilman henkilökuntaa)

 • HUOM! Sunnuntaisin Pikkupalatsilla palvelee yhteistyökumppanimme juhlapalvelu Mampselli. Mampsellin yrittäjän tarjoilupalkkio on sama sunnuntaisin kuin muinakin päivinä. Kun sunnuntain tilavuokra on tarjoushinta, kokonaiskustannukset pysyvät tilan elämyksellisyyteen nähden kohtuullisina.

 • Mikäli haluat juhlistaa uutta perheenjäsentä esim. onnittelumaljalla, meille on mahdollisuus tuoda omat alkoholijuomat

 • Myös ristiäisissä käytössä nykyaikainen esitystekniikka (dataprojektori, iso valkokangas, äänentoisto sekä Wifi).

 • Ristiäisissä oleellisena osana on musiikki, jota varten Juhlakerroksessa on kaunissointinen flyygeli.

 • Koristeita kauniissa tilassa ei juuri tarvita, mutta kukat juhlistavat tilan. Voit tuoda ne itse tai pyytää yhteistyökukkakauppaamme toimittamaan kukat palatsille ilman toimitusmaksua.

 • Juhlakerroksen tilavuokra ristiäisiin/nimiäisiin riippuu ajankohdasta ja väkimäärästä: alkaen 390 € + sunnuntaisiivous 160 €. Alkaen hinta on sunnuntain tilavuokra max 4 tuntia max 30 henkilöä. Pe tai la max 30 hlöä tilavuokra 690 € + siivous 100 €.

 • Tilavuokra sisältää oikeuden käyttää Pikkupalatsilla olevia kauniita astiastoja ja lasistoja.

 • Talomme on esteetön, meillä on inva-hissi. Pihassa yksi inva-paikka sekä paikka ristiäis/nimiäisperheen autolle.

 • Muiden juhlien järjestämisestä Pikkupalatsilla katso tämän sivun alareunan linkeistä tai pääsivulta.

 • Ota yhteyttä myyntiimme yhteydenottolomakkeella tai info@pikkupalatsi.fi tai soita p. 0400 392 328

Kuvat: Studio Jorma Rajamäki, Pitopalvelu Mampselli, Janne Rantanen, Jari Kivelä/Pixoi Oy