Pikkupalatsi - häät kuin unelma

Pikkupalatsin juhlakerros on Tampereen ylellisimpiä häätiloja. Asiakkaamme kertovat myös ihanan kodikkaasta tunnelmasta. Pikkupalatsilla hääjuhlatunnelma syntyy niin kesällä kuin talvellakin. Vanhanajan romanttista vivahdetta juhlaan tuovat kristallikruunujen loiste ja aidot antiikkihuonekalut. Kesällä on käytössänne Pikkupalatsin tyylikäs piha suihkulähteineen ja ruusuineen. 

Pikkupalatsilla järjestetään ympäri vuoden kymmeniä upeita häitä. Keisäisin meillä on jopa vihitty monia pareja Pikkupalatsin pihan suihkulähteellä. Tampereen suosituimpia vihkikirkkoja, Finlaysonin kirkko on lähin kirkkomme, myös Tuomiokirkko on lähellä. Mikäli suunnittelet pieniä häitä vain kaikkein lähimmille, katso lisätietoja sivultamme Perjantai-häät.

Meille voi tuoda omat alkoholijuomat. Ruokatarjoilun ja juhlatilan valmistelun hoitaa aina ammatitaitoisista yhteistyökumppaneistamme valitsemasi juhlapalveluyritys, joten pari ja vieraat voivat keskittyä tärkeään juhlaan. 

Tule katsomaan, olisiko Pikkupalatsi teidän unelmienne hääpaikka. Palatsiemäntämme jo odottaa yhteydenottoasi: info@pikkupalatsi.fi tai p. 0400-392328 tai yhteydenottolomake 

Tiedoksenne: kunnostamme Pikkupalatsin ulkokuorta entistä ehommaksi 1.4.2019 alkaen, joten Pikkupalatsi on vuokrauskäytössä vain 31.3.2019 saakka. Remotin pituus eikä talon jatkokäyttö ole selvillä, joten emme ota varauksia 1.4.2019 jälkeiseen aikaan. 

Tässä sinulle tarkempia tietoja unelmienne häiden järjestämisestä Pikkupalatsin juhlakerroksessa:

 • max 100 hlöä pöydissä, sopii myös pienempiin häihin mainiosti
 • tila varattavissa klo 8-23 (lisätunti klo 23-24 erilliskorvaus)
 • käytössänne kaikki viisi upeaa salia sekä aulatilat (n. 270 m2), kesällä myös piha-alue 
 • ks. juhlakerroksen pöytäkartta linkistä 
 • tilavarauksen varmistuttua pyydä tarjous tarjoiluista yhteistyössämme toimivilta juhlapalveluilta (menut, pöytäliinat, lautasliinat jne. sekä tarjoilijan palkkiot) 
 • voi tuoda omat alkoholipitoiset juomat, jotka valitsemasi juhlapalvelun henkilökunta asettaa tarjolle tai tarjoilee. Sovi alkoholin tuonnista ja ajankohdasta valitsemasi juhlapalvelun kanssa.
 • mikäli valitset ruokatarjoiluihin yhteistyökumppaneistamme joko Ponteva Cateringin, Arto Rastas Cateringin tai 4Cateringin, voit valita myös alkoholin anniskeltuna (sovittava etukäteen, koska edellyttää nk. catering-ilmoituksen tekemistä viranomaisille)
 • käytössä nykyaikainen esitystekniikka (dataprojektori, iso valkokangas, äänentoisto sekä Wifi)
 • musiikkia varten kaunissointinen flyygeli, josta pidetään hyvää huolta
 • lisäkoristeita meillä ei juuri tarvita. Kukat juhlistavat hääjuhlan. Voit tuoda kukat itse tai pyytää hääkukkiin erikoistuneen yhteistyökukkakauppaamme Helmivillakko toimittamaan kukat Pikkupalatsille ilman toimitusmaksua. 
 • tanssi mahdollista flyygelisalissa vuokraamalla tanssimaton 
 • juhlakerroksen tilavuokra hääjuhliin riippuu ajankohdasta ja väkimäärästä: pe tai la max 30 hlöä 790 € + siivouskorvaus 130 €, max 70 hlöä 1090 € + siivouskorvaus 170 €, max 100 hlö 1290 € + siivouskorvaus 190 €. Hinnat sisältävät alv. 24 %. 
 • hinta sisältää oikeuden käyttää Pikkupalatsilla olevia kauniita astiastoja ja lasistoja sekä mahdollisuuden käyttää paloturvallisia pöytäkynttiöitä.
 • talomme on esteetön, meillä on inva-hissi ja pihassa inva-paikka. Myös hääparin autolle yleensä löytyy tilaa pihasta. 
 • Noudatamme lakia emmekä syrji asiakkaitamme uskonnon, ihonvärin, seksuaalisen suuntautumisen tai minkään muunkaan ominaisuuden vuoksi. 
 • kysy lisätietoja myyntipalvelustamme  ja tule katsomaan, kuinka Pikkupalatsi sopisi ihanaan hääjuhlaasi
 • Ota yhteyttä myyntiimme yhteydenottolomakkeella tai info@pikkupalatsi.fi tai soita p. 0400 392 328 

Jos pienten rentojen perjantai-häiden viettäminen Pikkupalatsilla voisi olla teidän juttu, niistä enemmän sivulla Perjantaihäät.

Lisää kuvia Pikkupalatsilla aiemmin vietetyistä häistä on Juha kuvaa- yrityksen sivulla julkaistussa blogissa. Juha kuvaa-yrityksen omistaja TaM Juha Sompinmäki työskentelee nykyisin ulkomailla ja yritys on tauolla, mutta hän on antanut luvan lisätä tämän linkin Pikkupalatsin sivulle, kiitos Juha!

Kuvat: Studio Jorma Rajamäki, Greta Olkkonen ja Päivi Korkee/Pikkupalatsi Oy, Morsiuskuvat: Kaisu Ojansivu Photography, Jari Kivelä/Pixoi Oy, Armas C*atering, suihkulähdekuva Jenni Pulkkinen, kiitos!