Rennot perjantai-häät Tampereen Pikkupalatsilla

Valitse pieneen hääjuhlaan Juhlakerros, Sauna- ja uima-allasosasto tai Taide- ja antiikkikoti

Perjantai on yhä suositumpi vihkipäivä etenkin pienemmissä hääjuhlissa. Vihkijä tai pappi voi tulla Pikkupalatsille, jolloin koko vihkijuhla voidaan viettää tunnelmallisissa tiloissamme ilman hankalia siirtymiä. Pikkupalatsilla juhlitaan häitä ympäri vuoden. Pienen porukan häissä kaikkein lähimmille tarjotaan hyvää syötävää, jota yhteistyössämme toimivat juhlapalvelut loihtivat pöytään. 

Pienten perjantai-häiden upea jatkopaikka löytyy Pikkupalatsin kellarikerroksesta. Saunatiloissa ja uima-allastiloissa mahtuu viettämään iltaa enintään 20 henkeä ja tarjoilusta voi nauttia biljardihuoneessa. Onpa pieniä perjantaihäitä vietetty kokonaan Tampereen upeimmalla uima-allasosastolla ja biljardihuoneessa rennosti, mutta mieleenpainuvasti. Uima-allas- ja saunaosastolla on oma sisäänkäynti Pikkupalatsin pohjoispäädyssä ja koko kellarikerros on käytössänne. Monen mielestä kodikkain tunnelma pienille perjantai-häille löytyy vastikään avatusta Pikkupalatsin ylimmän kerroksen valoisasta Taide- ja antiikkikodista.

Jos rennompien ja/tai pienempien perjantaihäiden viettäminen Pikkupalatsilla voisi olla teidän juttu tai vaikka mielessänne olisi isommatkin hääjuhlat, esittelemme tiloja mielellämme: ota yhteyttä Palatsiemäntäinfo@pikkupalatsi.fi tai p. 0400-392328 tai yhteydenottolomake

Pikkupalatsin hääsivut - häät kuin unelma antaa vinkkejä isompiinkin hääjuhliin.

Pikkupalatsi on juhlakäytössä vain 31.3.2019 saakka julkisivuremontin vuoksi.

Lisätietoja perjantai-häiden vietosta Pikkupalatsilla:

 • Juhlakerros on myös pienemmälle porukalle kaunis ja viihtyisä hääpaikka

 • Taide- ja antiikkikotiin mahtuu max 14 ruokailijaa tai 25 kahvittelijaa tai sauna- ja uima-allasosasto biljardihuoneineen max 20 hlöä. Taide- ja antiikkikotiin emme valitettavasti voi ottaa alle 12 vuotiaita turvallisuussyistä.

 • Juhlakerroksemme on juhlapaikkana käytössä klo 8-23, (lisätunti klo 23-24 erilliskorvauksella), sauna- ja allasosasto klo 13-16 tai klo 18-23. Taide- ja antiikkikoti on varattavissa klo 8-22.

 • Juhlakerroksessa pienemmissä häissä on käytössä 4 upeaa salia auloineen

 • Kurkkaa etukäteen juhlakerroksen pöytäkartta linkistä. Pienemmissä tilaisuuksissa katetaan vain pääsali ja flyygelisali ja muut salit jäävät seurustelukäyttöön ihanine antiikkihuonekaluineen.

 • Taide- ja antiikkikodissa on pienissä häissä käytössänne pää- ja ruokasali (n. 100 m2).

 • Sauna- ja allasosasto biljardihuoneineen sijaitsee Pikkupalatsin kellarikerroksessa.

 • Tilavarauksen varmistuttua pyydä tarjous tarjoiluista yhteistyössämme toimivilta juhlapalveluilta (menut, pöytäliinat, lautasliinat jne. sekä tarjoilijan palkkiot). Meillä tulee olla aina henkilökuntaa paikalla koko juhlien ajan. Juhlapalvelun henkilökunta valmistelee ja kattaa häätilan, palvelee teitä koko juhlien ajan ja palauttaa tilan normaaliin asentoon tilaisuuden jälkeen.

 • Voit tuoda omat alkoholijuomat, jotka valitsemasi juhlapalvelun henkilökunta asettaa tarjolle tai tarjoilee eli olemme nk. omien juomien hääpaikka

 • Mikäli valitset ruokatarjoiluihin yhteistyökumppaneistamme joko Ponteva Cateringin, Arto Rastas Cateringin tai 4Cateringin, voit valita myös alkoholin anniskeltuna (sovittava etukäteen, koska edellyttää nk. catering-ilmoituksen tekemistä viranomaisille).

 • Juhlakerroksessa on hääjuhlien käytössä nykyaikainen esitystekniikka (dataprojektori, iso valkokangas, äänentoisto sekä Wifi)

 • Juhlakerroksessa on myös kaunissointinen flyygeli hääesityksiä varten.

 • Toisin kuin monissa muissa paikoissa, meillä ei asikkaidemme mukaa koristeita ei juuri tarvita, mutta kukat juhlistavat tilan. Voit tuoda ne itse tai pyytää häihin erikoistuneen yhteistyökukkakauppaamme Helmivillakon toimittamaan kukat palatsille ilman toimitusmaksua.

 • Juhlakerroksessa häävalssi ja muu tanssi on mahdollista vuokraamalla tanssimatto, myös biljardihuoneessa voi tanssia.

 • Pienten alle 20 hlön perjantaihäiden tilavuokra: alkaen 590 € + siivouskorvaus 100 € -790 € + siivouskorvaus 130 €. Alkaen hinta on perjantaisaunan hinta allashuoneineen ja biljardihuoneineen. Korkein tilavuokra on juhlakerroksen perjantaivuokra häille alle 30 hlöä.

 • Hinta sisältää oikeuden käyttää Pikkupalatsilla olevia kauniita astiastoja ja lasistoja

 • Talomme on esteetön, joten hääjuhliin voi osallistua myös liikuntaesteiset. Hääparin autolle löytyy yleensä paikka juhlapaikan pihasta.

 • Noudatamme lakia emmekä syrji asiakkaitamme uskonnon, ihonvärin, seksuaalisen suuntautumisen tai minkään muunkaan ominaisuuden vuoksi.

 • Mikäli mielessäsi on isommat hääjuhlat tai muut juhlat Pikkupalatsilla, katso linkit tämän sivun alalaidasta tai tutustu pääsivuumme.

 • Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja ja tarjousta myyntipalvelustamme yhteydenottolomakkeella tai info@pikkupalatsi.fi tai soita p. 0400 392 328

Kuvat: Greta Olkkonen/Pikkupalatsi Oy, Kaisu Ojanperä Photography. Ja kiitos hääpari, kun annoitte luvan käyttää kuvianne sivuillamme!