Tilaa Pikkupalatsin esittely juhliisi

Taide- ja antiikkikoti hurmaa juhlavieraasi

Juhliisi on tarjolla mukavaa ja mielenkiintoista talon historiaan liittyvää ohjelmaa, jossa tutustutaan opastetusti juhlakerroksen antiikkihuonekaluin kalustettuihin upeasti restauroituihin saleihin ja niiden taiteeseen. Kellarikerroksen sauna- ja uima-allasosastolla ihastellaan yhtä pohjoismaiden suurimpaa lasimosaiikkitaideteosta, Tuula Lehtisen `"Leilan puutarhaa" sekä 1800-luvun lopun historiaa henkivää biljardihuonetta. 

Talon esittelyyn voi valintasi mukaan kuulua myös Taide- ja antiikkikodin esittely Pikkupalatsin ylimmässä kerroksessa upeassa entisessä Leila Parhankankaan yksityiskodissa.  Taide- ja antiikkikodin salien taitavasti käsin rekonstruoidut kattomaalaukset on omin silmin nähtävä. Poikkeuksellisen kauniissa vaaleassa kodissa pääsee näkemään Pikkupalatsin tarinaan liittyviä kultakauden maalauksia sekä Louis Sparren antiikkihuonekaluja. Opas kertoo myös Louis Sparren ja hänen vaimonsa Eva Mannerheim-Sparren taiteilijaelämästä piennäyttelyn avulla. Erityismaininnan ansaitsee Leila Parhankankaan keräämä hieno kokoelma suomalaisten taiteilijoiden taidelasia. Muuten opastuskierroksella nähtävään ja kuultavaan voi ennakolta tutustua Tutustumiskäynti-sivulla olevista kuvista. 

Opastettu kierros juhlan tai kokouksen yhteydessä koko talon ja/tai Taide- ja antiikkikodin esittely 200 €, sis. alv. Kesto asiakkaan kanssa sovitun mukaisesti, noin 30 min - 1 tunti. Hinta sisältää vain opastuksen yhdelle ryhmälle juhlan tai kokouksen yhteydessä, ei tilavuokraa eikä tarjoiluja. 

Pyydä tarjous talon esittelystä juhlatilavarauksen yhteydessä

yhteydenottolomakkeella tai info@pikkupalatsi.fi tai p. 0400 392 328 

Talon esittelyn saatavuus riippuu ajankohdan muista tilavarauksista ja henkilöresursseista. Talon esittely juhlissa sisältää vain opastuksen, ei kahveja eikä tilavuokria. Esittely saatavissa myös englanniksi tai saksaksi. 

Pikkupalatsin ylimmän kerroksen aula kutsuu tutustumaan Taide- ja antiikkikotiin

Pikkupalatsin ylimmän kerroksen aula kutsuu tutustumaan Taide- ja antiikkikotiin