Tilaa talon esittely juhliisi

Juhliisi on tarjolla mukavaa ja mielenkiintoista talon historiaan liittyvää ohjelmaa, jossa tutustutaan opastetusti juhlakerroksen antiikkihuonekaluin kalustettuihin upeasti restauroituihin saleihin ja niiden taiteeseen. Kellarikerroksen sauna- ja uima-allasosastolla ihastellaan yhtä pohjoismaiden suurimpaa lasimosaiikkitaideteosta, Tuula Lehtisen `"Leilan puutarhaa" sekä 1800-luvun lopun historiaa henkivää biljardihuonetta. Pikkupalatsin juhla- ja uima-allaskerroksen esittely  juhlan yhteydessä, 150 e, sis. alv. Kesto asiakkaan kanssa sovitun mukaisesti n. 20 - 45 min. 

Toinen vaihtoehto on uutuus, Taide- ja antiikkikodin esittely Pikkupalatsin ylimmässä kerroksessa upeassa entisessä Leila Parhankankaan yksityiskodissa.  Taide- ja antiikkikodin salien taitavasti käsin rekonstruoidut kattomaalaukset on omin silmin nähtävä. Poikkeuksellisen kauniissa vaaleassa kodissa pääsee näkemään Pikkupalatsin tarinaan liittyviä kultakauden maalauksia sekä Louis Sparren antiikkihuonekaluja. Opas kertoo myös Louis Sparren ja hänen vaimonsa Eva Mannerheim-Sparren taiteilijaelämästä piennäyttelyn avulla. Erityismaininnan ansaitsee Leila Parhankankaan keräämä hieno kokoelma suomalaisten taiteilijoiden taidelasia. Muuten opastuskierroksella nähtävään ja kuultavaan voi ennakolta tutustua Tutustumiskäynti-sivulla olevista kuvista. Taide- ja antiikkikodin esittely 200 €, sis. alv. Kesto asiakkaan kanssa sovitun mukaisesti, noin 30-40 min. Taide- ja antiikkikodissa juhliville esittely vain 150 €, sis. alv.

Pyydä tarjous valintasi mukaan haluamastasi talon esittelystä juhlatilavarauksen yhteydessä yhteydenottolomakkeella tai info@pikkupalatsi.fi tai p. 0400 392 328 

Talon esittelyn saatavuus riippuu ajankohdan muista tilavarauksista ja henkilöresursseista. Talon esittely juhlissa sisältää vain opastuksen, ei kahveja. Esittely saatavissa myös englanniksi tai saksaksi. 

 UUTUUS! Pikkupalatsin ylimmän kerroksen aula kutsuu tutustumaan Taide- ja antiikkikotiin

UUTUUS! Pikkupalatsin ylimmän kerroksen aula kutsuu tutustumaan Taide- ja antiikkikotiin