Muistotilaisuus Pikkupalatsilla - arvokkutta ja kodikkuutta

Muistotilaisuus tulee järjestettäväksi ajankohtana, jolloin sitä ei jaksaisi järjestää. Pikkupalatsi tarjoaa ainutlaatuiset puitteet muistotilaisuuden viettoon Tampereen keskustassa. Yhteistyökumppanimme hoitavat muistotilaisuuden tarjoilut ammattitaidolla ja asianmukaisella pieteetillä omaisten toiveiden mukaisesti.

Pikkupalatsin juhlakerros huokuu arvokkuutta, mutta myös lämpöä: asiakkaamme kertovat, että Pikkupalatsissa on kotoisa ja lämmin tunnelma. Meillä kynttilöiden käyttö on mahdollista. Koko juhlakerros on varattu vain teille ja läheisillenne, joten tilaisuuden yksityisyys on taattu. 

Muistotilaisuuden musiikkia varten Pikkupalatsin juhlakerroksessa on käytössänne kaunissointinen flyygeli. Puheet ja adressien lukeminen kuuluvat vaivatta äänentoistolaitteidemme avulla. 

Pieni muistotilaisuus (max 14 ruokailevaa hlöä tai 25 kahvittelijaa) voidaan järjestää myös Pikkupalatsin ylimmän kerroksen Taide- ja antiikkikodin valoisassa pää- ja ruokasalissa. Entinen yksityiskoti tarjoaa ainutlaatuisen kodikkaan ja tunnelmallisen julhatilan, jossa on hyvä olla. 

Tule tutustumaan, miten Pikkupalatsi sopisi läheisesi muistotilaisuuden pitämiseen, ota yhteyttä yhteyslomakkeella tai info@pikkupalatsi.fi tai 0400 392 328 ja kysy sopivaa vapaata ajankohtaa. 

Lisätietoja muistotilaisuuden järjestämisestä Pikkupalatsilla:

 • juhlakerroksessa max 100 hlöä,
 • Taide- ja antiikkikoti max 14 ruokailijaa tai max 25 kahvittelijaa. Taide- ja antiikkikotiin emme valitettavasti voi turvallisuussyistä ottaa alle 12 vuotiaita. 
 • juhlakerroksessa  4-5 sekä aulatilat (n. 270 m2), kesällä myös piha-alue, Taide- ja antiikkikodissa pää- ja ruokasalin muodostama yhtenäinen tila (n. 100 m2)
 • ks. juhlakerroksen pöytäkartta linkistä
 • tilavarauksen varmistuttua pyytäkää tarjous tarjoiluista yhteistyöjuhlapalveluilta (menut, pöytäliinat, lautasliinat jne. sekä tarjoilijan palkkiot). Palatsiemäntämme auttaa mielellään asiassa. 
 • mahdollisuus tuoda omat alkoholijuomat, esim. ruuan kanssa tarjottavat viinit, jotka valitsemanne juhlapalvelun henkilökunta asettaa tarjolle tai tarjoilee. 
 • mikäli valitset ruokatarjoiluihin yhteistyökumppaneistamme joko Ponteva Cateringin, Arto Rastas Cateringin tai 4Cateringin, voit valita myös alkoholin anniskeltuna (sovittava etukäteen, koska edellyttää nk. catering-ilmoituksen tekemistä viranomaisille)
 • käytössä nykyaikainen esitystekniikka (dataprojektori, iso valkokangas, äänentoisto sekä Wifi)
 • halutessanne tuotte itse kukat tai pyytää yhteistyökukkakauppaamme toimittamaan kukat palatsille ilman toimitusmaksua.
 • Muistopöydän kynttilän ja kynttilänjalan voitte tuoda halutessanne itse etukäteen, samoin kun muistopöydän valokuvan sopimalla asiasta valitsemanne juhlapalvelun kanssa.  
 • juhlakerroksen ja Taide- ja antiikkikodin tilavuokra muistotilaisuuksiin riippuu ajankohdasta ja väkimäärästä: alkaen 390 € + siivouskorvaus 100 €. Alkaen hinta on ma-to muistotilaisuuksille tarkoitettu edullinen tilavuokra max 4 tuntia max 30 henkilöä juhlakerroksessa tai max 14 ruokailijaa tai max 25 kahvittelijaa Taide- ja antiikkikodissa. Koskee myös perjantaita 1.6.-31.8. 
 • Muutoin perjantaisin ja lauantaisin käytössä normaalihinnasto, kysy lisää myyntipalvelustamme p. 0400 392 328
 • Hinta sisältää oikeuden käyttää Pikkupalatsilla olevia kauniita astiastoja ja lasistoja sekä mahdollisuuden käyttää paloturvallisia pöytäkynttiöitä.
 • talomme on esteetön, meillä on inva-hissi ja pihassa yksi inva-pysäköintipaikka. Myös yhdelle muistotilaisuutta järjestävän autolle on yleensä mahdollisuus löytää tilaa pihasta autopaikka. 
 • Ota yhteyttä myyntipalveluumme muistotilaisuusasioissa kiireellisessä tapauksessa mieluiten soittamalla  p. 0400 392 328 tai yhteydenottolomakkeella tai info@pikkupalatsi.fi 
Kuvat: Studio Jorma Rajamäki. Jari Kivelä/Pixoi Oy, Janne Rantanen, Greta Olkkonen/Pikkupalatsi Oy,