Pikkupalatsi on upea juhlatila Tampereella

Varaa palatsi syntymäpäivien tai muiden merkkipäivien juhlapaikaksi

Pikkupalatsin juhlakerros on arvokas ja viihtyisä juhlatila sinun ja läheistesi tärkeiden juhlien viettämiseen ympäri vuoden. Jotkut asiakkaamme jopa kertovat rakastuneensa Pikkupalatsiin juhlapaikkana. Sijainti aivan Tampereen keskustassa on oivallinen ja helposti tavoitettava niin Tampereelta ja Pirkanmaalta sekä myös muualta maasta: rautatieasemalta Pikkupalatsille on vain 2 km.  

Lukuisten syntymäpäivien lisäksi meillä on juhlittu niin valmistuneita, ylioppilaita, rippilapsia kuin väitelleitä tohtoreitakin. Valojen uusiminenkin saa arvoisensa puitteet Pikkupalatsilla. Yllätyssyntymäpäivät Pikkupalatsilla ovat myös todella suosittuja.

Talvella piha valoineen luo upean juhlatunnelman. Pikkupalatsilla sinua ja juhlijoita odottaa toiveittesi mukaan valmiiksi järjestellyt juhlatilat. Yhteistyössämme toimivat juhlapalveluyritykset hoitavat ammattitaidolla tarjoilut juhlaan kuin juhlaan ja sinä ja läheisesi saatte keskittyä tärkeään päivään. Juhlapalveluyrityksiä meillä toimii viisi, joten valinnanvaraa on valita mieleisesi.

Huom! Sunnuntaitarjous: sunnuntai on monen asiakkaamme mielestä hyvä päivä viettää syntymäpäiviä Pikkupalatsilla, koska tilavuokra on paljon edullisempi kuin lauantaina ja tila on varmemmin vapaana juuri sunnuntaisin. 

Jos et ole aiemmin meillä käynyt, tule ihmeessä katsomaan, miten tilat sopisivat sinun tai läheistesi juhlaan ja sovi tapaamisesta Palatsiemännän kanssa joko yhteydenottolomakkeella tai info@pikkupalatsi.fi tai 0400 392 328 

Kiirehdi, koska Pikkupalatsin julkisivuremontti alkaa 1.4.2019 ja vain siihen saakka voit varata Pikkupalatsin merkkipäivääsi varten

Lisätietoja merkkipäiväjuhlien järjestämisestä Pikkupalatsin juhlakerroksessa:

 • Juhlakerrokseen mahtuu max 100 hlöä (vastaanottotilaisuuksissa max 135 hlöä yhtäaikaa paikalla).

 • Juhlakerros on varattavissa klo 8-23 (lisätunti klo 23-24 erilliskorvauksella),

 • Merkkipäiväjuhlissa käytössänne kaikki juhlakerroksen viisi upeaa salia sekä aulatilat (n. 270 m2)

 • Hahmottaaksesi juhlatilan paremmin, tutustu juhlakerroksen pöytäkarttaan.

 • Tilavarauksen varmistuttua pyydä tarjous tarjoiluista yhteistyössämme toimivilta juhlapalveluilta (menut, pöytäliinat, lautasliinat jne. sekä tarjoilijan palkkiot)

 • Sunnuntaisin meillä palvelee erityisesti Juhlapalvelu Mampselli, jonka tarjoilutuntikorvaus on sama sunnuntaisin kuin muina päivinä. Yhdessä sunnuntaitilaisuuden edullisen tilavuokratarjouksen kanssa, kokonaiskustannukset pysyvät edullisina!

 • Pikkupalatsille voit tuoda omat alkoholijuomat, jotka valitsemasi juhlapalvelun henkilökunta asettaa tarjolle tai tarjoilee.

 • Mikäli valitset ruokatarjoiluihin yhteistyökumppaneistamme joko Ponteva Cateringin, Arto Rastas Cateringin tai 4Cateringin, voit valita myös alkoholin anniskeltuna (sovittava etukäteen, koska edellyttää nk. catering-ilmoituksen tekemistä viranomaisille).

 • Merkkipäiväjuhlissa käytössä nykyaikainen esitystekniikka (dataprojektori, iso valkokangas, äänentoisto sekä Wifi).

 • Juhlamusiikkia varten kaunissointinen flyygeli, josta pidämme hyvää huolta (jos tarvit erityisvirityksen, sovi siitä myyntimme kanssa).

 • Koristeita Pikkupalatsin upeissa saleissa ei juuri tarvita, mutta kukat juhlistavat tilan. Voit tuoda ne itse tai pyytää yhteistyökukkakauppaamme Ainanlinnan Kukkaa toimittamaan kukat palatsille ilman toimitusmaksua, kysy lisätietoja myyntipalvelustamme. Myyntipalvelumme myös auttaa, jos haluat esim. tuolihuppuja ja/tai koristeita.

 • Tanssi on mahdollista vuokraamalla tanssimatto, jonka catering valmistelee Flyygelisaliin.

 • Juhlakerroksen tilavuokra merkkipäiväjuhliin riippuu ajankohdasta ja väkimäärästä: alkaen 390 € + sunnuntaisiivous 160 €. Alkaen hinta on sunnuntain tilavuokra max 5 tuntia max 30 henkilöä. Hinnat ovat korkeammat pe ja la.

 • Hinta sisältää oikeuden käyttää Pikkupalatsilla olevia kauniita astiastoja ja lasistoja

 • Lisähinnasta rajoitetusti mahdollisuus opastettuun Pikkupalatsin tai Taide- ja antiikkikodin esittelyyn.

 • Talomme on esteetön, meillä on inva-hissi, joten myös liikuntarajoitteisten on hyvä juhlia Pikkupalatsilla. Myös juhlajärjestäjän auto yleensä saadaan sopimaan pihaan, vaikka muuten pysäköinti tapahtuu lähikaduilla tai lähialueen 1200:lla pysäköintipaikalla.

 • Muiden juhlien järjestämisestä Pikkupalatsilla saat lisätietoa tämän sivun alareunan linkeistä tai sitten pääsivultamme.

 • Alle 20 hengen syntymäpäiviä vietetään myös Pikkupalatsin kellarikerroksen sauna- ja uima-allasosastolla

 • Otathan pian yhteyttä myyntiimme yhteydenottolomakkeella tai info@pikkupalatsi.fi tai soita p. 0400 392 328 .

Kuvat: Visit Tampere Laura Vanzo, Jari Kivelä/Pixoi Oy, Armas C´atering Oy, Janne Rantanen, Greta Olkkonen/Pikkupalatsi Oy, Studio Jorma Rajamäki.