Upeat kokoustilat Tampereen keskustassa

Olemme avoinna vain 31.3.2019 saakka

Pikkupalatsilla pidetään yritys- ja yhteisöasiakkaidemme tärkeät kokoukset. Meillä on aina käytössänne koko kerros, joten luottamuksellisuus on taattu eikä muita asiakkaita ole paikalla. Äänentoisto- ja kokoustekniikka antavat hyvät puitteet onnistuneelle kokoukselle.

Kokoustilan sijainti Tampereen keskustassa Finlaysonin alueella takaa hyvän tavoitettavuuden ja kuitenkin kaupungin häly jää Pikkupalatsin ulkopuolelle. Pikkupalatsin rauhallinen tunnelma tukee kokoukseen keskittymistä. Pysäköinti ei ole ongelma, onhan Pikkupalatsin lähialueella on n. 1200 pysäköintitalopaikkaa. Tampereen rautatieasemalta matkaa tulee vain 2 kilometriä. Hyvä sijainti mahdollistaa kokoontumisen laajemmaltakin joko Pirkanmaalta tai vaikka valtakunnallisesti.

Juhlakerroksen 4-5 upeaa salia ovat käytettävissä esim. työskentelyyn ryhmissä kokouksen aikana. Lounas- ja kahvitarjoilu voidaan järjestää viihtyisästi eri saleissa. Kokous räätälöidään toivomallanne tavalla aina aamukahvikokouksesta kolmipäiväisiin seminaareihin saakka. Käytettävissänne on valitsemanne meillä toimivan juhlapalvelun henkilökunta koko päivän vain teitä varten ja he myös valmistelevat kokoustilan toivomallanne tavalla.

Yritys- ja yhteisöasiakkaamme arvostavat mahdollisuutta järjestää kokouksen jälkeen illallinen Juhlakerroksessa ja/tai rentouttava saunailta Pikkupalatsin kellarikerroksen upeissa sauna- ja uima-allastiloissa ilman aikaa vieviä siirtymisiä.

Kysy mahdollisuutta pienen vip-tasoisen kokouksen, vastaanoton tai illlallisen järjestämistä Pikkupalatsin ylimmän kerroksen Taide- ja antiikkikodissa taiteen ja antiikin ympäröimänä. 

Tule tutustumaan, kuinka Pikkupalatsi voisi palvella sinua onnistuneen kokouksen ja tilaisuuden järjestämisessä ja pyydä kokoustilatarjous myyntipalvelustamme  yhteydenottolomakkeella tai info@pikkupalatsi.fi tai 0400 392 328

Näin järjestät ONNISTUNEEt kokoukset pikkupalatsilla:

 • Valitse kokoustila kokouksen osallistujamäärän mukaan: isoimmat kokoukset pidetään aina juhlakerroksessa, max 50 hlö,

 • Johtoryhmien ja hallitusten suosima Taide- ja antiikkikoti on pieni vip-kokoustila, johon mahtuu max 14 hlö.

 • Biljardihuone on historiallinen ja rauhaisa kokoustila (max. 12 hlö) Pikkupalatsin kellarikerroksessa. Sopii sekä päivä- että iltatyöskentelyyn.

 • Juhlakerrosta voi käyttää tilaisuuksiin klo 8-23, lisähinnasta klo 24 saakka. Taide- ja antiikkikoti sekä biljardihuone klo 8-22.

 • Juhlakerroksessa on kokouskäytössä 5 salia (yht. n. 270 m2).

 • Tilavarauksen varmistuttua, pyydä tarjous kokouksen tarjoiluista ammattitaitoisilta yhteistyöjuhlapalveluiltamme (ruuat, kahvit sekä tarjoilijan palkkiot).

 • Halutessasi voit tuoda omat alkoholijuomat, jotka valitsemasi juhlapalvelun henkilökunta asettaa tarjolle tai tarjoilee sovitusti.

 • Mikäli valitset ruokatarjoiluihin yhteistyökumppaneistamme Ponteva Cateringin, Arto Rastas Cateringin tai 4Cateringin voit valita myös alkoholin anniskeltuna (sovittava etukäteen, koska edellyttää nk. catering-ilmoituksen tekemistä viranomaisille).

 • Juhlakerroksessa sinua palvelee nykyaikainen esitystekniikka (dataprojektori, valkokangas, äänentoisto sekä Wifi), Taide- ja antiikkikodissa ja Biljardihuoneessa tv-näyttö. Muistathan ottaa oman tietokoneen ja sovitteet mukaan.

 • Ks. iltatilaisuuden järjestämisestä kokouksen jälkeen kohdasta yritysjuhlat.

 • Ks. saunaillan järjestämisestä kokouksen jälkeen kohdasta Pikkupalatsin sauna- ja allasosasto.

 • Pikkupalatsin tilavuokra kokouksiin riippuu ajankohdasta ja valitusta kokoustilasta: juhlakerroksen tai Taide- ja antiikkikodin hinta alkaen 314,52 € + siivous 80,65 €,

 • Biljardihuoneen tilavuokra päivä tai ilta 161,29 € + siivous 40,32 €.

 • Kaikkiin tässä mainittuihin hintoihin lisätään alv. 24 %.

 • Mahdollisuus Pikkupalatsin tai Taide- ja antiikkikodin esittelyyn, myös englanniksi tai saksaksi.

 • Otathan yhteyttä myyntiimme yhteydenottolomakkeella tai info@pikkupalatsi.fi tai soita p. 0400 392 328

Kuvat: Studio Jorma Rajamäki, Greta Olkkonen/Pikkupalatsi Oy, Jari Kivelä/Pixoi Oy