Vuokraa ainutlaatuinen juhlapaikka tilaisuuteesi Tampereella 31.3.2019 asti

Huomaathan, että suljemme remontin vuoksi 31.3.2019 ja olemme suljettuna ainakin syksyyn 2020 saakka.

Pikkupalatsi on asiakkaidemme mukaan upea, mutta lämminhenkinen juhla- ja kokoustila niin yritysten kuin yksityishenkilöiden tilaisuuksiin. Sijainti Tampereen keskustassa Finlaysonin alueen läheisyydessä on oivallinen, Saavutettavuus on hyvä niin koko Pirkanmaalta kuin koko Suomesta.

Pikkupalatsilla pidät onnistuneet ja edustavat yritystilaisuudet kuten

Upeassa Pikkupalatsissa vietät elämykselliset juhlat, mm. 

Asiakkaidemme mukaan Pikkupalatsi sopii hyvin myös arvokkaisiin ja kodikkaisiin muistotilaisuuksiin. 

Pikkupalatsilla pidät myös tunnelmalliset konsertit ja muut kulttuuritilaisuudet.

Lisätietoa tilaisuuksien järjestämisestä Pikkupalatsilla saat tekstin linkeistä. Löydät linkit myös sivun lopusta. 

Soita tai laita sähköpostia ja tule katsomaan, miten tilat soveltuvat tilaisuuteesi! info@pikkupalatsi.fi tai 0400 392 328 tai ota yhteys yhteydenottolomakkeella

Pikkupalatsi suljetaan yleisöltä julkisivuremontin vuoksi 1.4.2019. Remontti kestää kokonaisuudessaan arvioilta syksyyn 2020 saakka.

Valitse näistä Pikkupalatsin tiloista ja palveluista sopivin:

  • Juhlakerroksen juhlatilat sopivat kaikkiin isompiin ja pienempiin tilaisuuksiin, max. 100 hlöä (vastaanotot max 135 hlöä). Juhlakerros sijaitsee palatsin keskikerroksessa ja käyttää juhlavaa pääsisäänkäyntiä. Käytössäsi on koko juhlakerros ja sen 5 upeaa salia, joista isoimmat pää- ja ruokasali täysin yhtenäistä tilaa.

  • Valitse Sauna- ja allasosasto biljardihuoneineen saunatilaisuuksiin, max, 20 hlöä. Käytössäsi on koko Pikkupalatsin kellarikerros, jossa on oma sisäänkäynti Pikkupalatsin päädystä.

  • Pieniin tilaisuuksiin sopii historiaa huokuva biljardihuone ilman saunaa, max. 12 hlöä. Biljardihuone sijaitsee rauhallisessa Pikkupalatsin kellarikerroksessa.

  • Pieniin vip-tason tilaisuuksiin ja kokouksiin suosittelemme ylimmän kerroksen valoisan Taide- ja antiikkikodin vuokraamista, max. 14 hlöä ruokapöydässä tai 25 hlön kahvitilaisuus/ 35 hlön vastaanotto. Taide- ja antiikkikoti on pää- ja ruokasalin muodostama yhtenäinen juhlatila. Turvallisuuden vuoksi emme voi valitettavasti ottaa alle 12-vuotiaita lapsivieraita Taide- ja antiikkikotiin.

  • Tarjoilun ja juhlatilan valmistelemisen hoitaa valitsemasi yhteistyössämme toimiva juhlapalvelu, jonka kanssa sovit kaikki tilaisuuteesi toteuttamiseen liittyvät asiat.

  • Halutessasi Pikkupalatsille voit tuoda omat alkoholipitoiset juomat tai valita anniskelun, ks. tarjoilut (omien ruokien tuonti ei mahdollista).

  • Pikkupalatsilla pidettävän tilaisuuden oheisohjelmaksi tarjoamme upean rakennuksen historian tai antiikin ja taiteen esittelykierrosta (varaustilanteen mukaan).

  • Ryhmille ja ryhmämatkailijoille 15-60 hlöä tarjoamme opastetut tutustumiskäynnit leivoskahveineen. Valittavissa joko tutustuminen koko Pikkupalatsiin Taide- ja antiikkikotineen tai lyhyempi tutustuminen vain juhlakerrokseen ja uima-allaskerrokseen. Katso myös mielenkiintoinen opastettujen tutustumiskäyntien sisältö.

Soita tai laita sähköpostia ja tule katsomaan, miten tilat soveltuvat tilaisuuteesi tai tilaa ryhmälle tutustumiskäynti:

info@pikkupalatsi.fi tai 0400 392 328 tai ota yhteys yhteydenottolomakkeella

Katso myös Facebook-sivuillamme suositteluja ja kertomuksia, miten asiakkaamme ovat viihtyneet Pikkupalatsilla järjestetyissä juhlissa: olemme ylpeitä, että suurin osa suosittelee Pikkupalatsia juhla-, kokous- ja saunailtapaikaksi ja pitää jo Pikkupalatsilla käyntiä upeana elämyksenä!

Tämän sivun kuvat Studio Jorma Rajamäki ja Janne Rantanen, 3D Mikael Holma

 

Sähköposti

info@pikkupalatsi.fi

Puhelin

0400 392 328

Sijainti

Hämeenpuisto 7
33210 Tampere

Portti: Puuvillatehtaankatu 8