Yleisökäynnit

Opastetut yleisökäynnit Pikkupalatsilla

2017 Syksy
 

ma 21.08.    klo 16.30-18.00
ma 11.09.    klo 16.30-18.00


 

Yleisökäynnit yksittäisille henkilöille tai alle 15 hengen ryhmille. Opastetun yleisökäynnin hinta on 16 €/henkilö, kierros sisältää leivoskahvit.

 

Ilmoittautumiset (ei pakollinen): sähköpostilla info@pikkupalatsi.fi tai puhelimitse 0400 392 328. Meiltä voit ostaa myös lahjakortteja yleisökäynnille, ota yhteyttä!

Huom! Yli 10 henkilön ryhmät ennakkoilmoittautumisella, ryhmien tutustumiskäynnit järjestetään sopimuksen mukaan . Pienemmät ryhmät voivat osallistua yleisökäynteihin.
 

Yleisökäyntien ja ryhmien tutustumiskäyntien sisältö

 

Opastettuun yleisökäyntiin kuluu 1,5 tuntia, ryhmän koosta riippumatta. Palatsiemäntä johdattelee vieraat palatsin historiaan ja antiikkihuonekalujen tarinoihin samalla kun tutustutaan juhlakerroksen pää-, ruoka-, siniseen ja jugend-saliin kristallikruunujen loisteessa. Lisäksi päästään kurkistamaan myös isännän eli Patruunanhuoneeseen.

 

Ensimmäisenä tulijaa tervehtivät porrashuoneen ja eteisten kattomaalaukset. Alakerrassa Louis Sparren suunnittelema biljardihuone henkii vuosisadan vaihteen ainutlaatuista tunnelmaa palatsin alkuperäisimmin säilyneenä huoneena. Allasosastolla nähdään Suomen suurin lasimosaiikkityö, Tuula Lehtisen 'Leilan puutarha' sekä Vesa Varrelan lasitaideteokset. Lopuksi nautimme juhlakerroksen ruokasalissa kahvit Palatsin paakkelssin kera.

 

Yleisökäynnin yhteydessä on mahdollisuus tutustua Pikkupalatsi-kirjaan ja hankkia se hintaan 20 €.

 Myynnissä on myös postikortteja. Tutustumiskierrokselle voivat osallistua myös liikuntarajoitteiset. Palatsilla on inva-hissi.

 

15-45 minuutin pituisen esittelyn voi tilata myös Pikkupalatsilla pidettävän tilaisuuden ohjelmaksi kiinteään hintaan. Kysy tilavarauksen yhteydessä!
 Esittelyt on mahdollista saada myös englanniksi tai saksaksi.