Pikkupalatsi - Ainutlaatuinen tilaisuutesi

 

Pikkupalatsissa pidät tilaisuuden läheisillesi tai asiakkaillesi, joita arvostat. Jo Pikkupalatsin upea julkisivu toivottaa vieraat tervetulleeksi. Juhlakerroksen neljä salia muodostavat juhlavan, valoisan ja toimivan kokonaisuuden niin yritysjuhliin, kokouksiin kuin merkkipäiviin ja häihinkin.

 

Katso esittelyvideomme!
Tiloissa voi pitää tilaisuuden kymmenestä hengestä aina jopa 100 henkeen saakka, parhaimmillaan tilat ovat 20-70 hengen juhlissa. Kellarikerroksen tilat sopivat pienempiin, alle 20 hengen tapaamisiin.

Molempiin kerroksiin on oma sisäänkäyntinsä ja Pikkupalatsin pihaa ympäröi aita, joten yksityisyytesi on taattu. 

Yhteistyökumppanimme huolehtii kauniit ja maukkaat tarjoilut juhliisi ja palvelee sinua koko tilaisuuden ajan. Pikkupalatsilla ei ole anniskeluoikeuksia eikä siellä myydä alkoholia. Yksityistilaisuuksiin saa tuoda kanssamme sovituin tavoin alkoholitarjoilun Alkosta, mitä useat asiakkaat arvostavat.

Tilaisuuteen voi tilata ohjelmanumeroksi myös palatsin molempien kerrosten esittelyn, mikäli varaus- ja henkilöstötilanne sen mahdollistaa. Myös Pikkupalatsi-kirjan saat tilavarauksen yhteydessä tarjoushintaan merkkipäivän sankarille muistoksi juhlapaikasta!

 


Pikkupalatsin salit eri tilaisuuksissa
 


Juhlakerrokseen sopii ruokailemaan jopa 100 henkeä Patruunan huoneeseen katettavan buffet-pöydän avulla. Jo kuuden toimintavuoden aikana tyytyväiset asiakkaamme ovat järjestäneet Pikkupalatsilla satoja tilaisuuksia mm. yritysjuhlia, illallisia, karonkkoja, läksiäisiä ja merkkipäiväjuhlia.

Lue lisää häiden järjestämisestä.
 

Kokoustilana voidaan käyttää joko punaista salia tai ruokasalia. Käytössänne on kokousvälineet, dataprojektori, kangas, piirtoheitin ja lehtiötaulu, tarvittaessa myös äänentoisto. Myös nettiyhteys on käytettävissänne.

 


 

 

Tai järjestä Pikkupalatsilla sunnuntaina ryhmäsi kanssa pienehkö konsertti edulliseen konserttivuokrahintaan, yleisöä mahtuu enintään 80 henkeä. Käyttöön tarjoamme flyygelin, josta pidetään hyvää huolta. Varaukset Pikkupalatsi Oy:stä.

Kaikki pääkerroksen salit ovat käytettävissä juhlatilaisuuksissa. Punainen sali ja ruokasali ovat yhteneväistä tilaa, Jugend-sali ja Sininen sali leveiden oviaukkojen takana.
Alakuvassa valoisa Sininen sali, jota myös Rouvien saliksi kutsutaan.

 Kellarikerroksen biljardihuoneessa voit järjestää esimerkiksi pieniä, enintään 16 hengen yritystilaisuuksia sekä yhdistysten kokouksia. Biljardisali kuuluu aina myös allasosaston tilavuokraan.

Alakerrassa on myös vaikuttava uima-allashuone, ja viihtyisät saunatilat. Saunatiloissa mahtuu viettämään iltaa enintään 20 henkeä ja tarjoilusta voi nauttia biljardisalissa.


 

KATSO TILOJAMME
PANORAAMAESITYKSENÄ